Slim Wonen - gemeente Zuidhorn

Slim Wonen gaat actief de markt in!

Reint gaat een " kartrekkersrol" vervullen in de functie van projectregisseur in opdracht van gemeente Zuidhorn en in samenwerking met de deelnemende lokale ondernemers. Het is de bedoeling om woningeigenaren te helpen bij het verduurzamen van hun eigen woning. Dat kan door energiebesparende maatregelen. Maar het kan ook bestaan uit het begeleiden bij energieopwekking: bijvoorbeeld door het plaatsen van zonnepanelen.

En het gaat verder. De bedrijven in Slim Wonen inventariseren, organiseren, faciliteren, voeren maatregelen uit en controleren. Dus de woningeigenaar wordt volledig ontzorgt.

Momenteel is er natuurlijk ook veel financiele ondersteuning door subsidies en goedkope duurzaamheidsleningen. En er zijn mogelijkheden om rentekorting te krijgen op de hypotheekrente. Herbij is het energielabel bepalend.

Wilt u als consument meer info? Neem contact op met Slim Wonen via mailadres:  slim@zuidhorn.nl                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          

Bent u van een gemeente of van een bijvoorbeeld een dorpsvereniging en zoekt u ondersteuning? Of ben je samen met andere bedrijven op zoek naar hulp bij het opzetten van een verduurzamingsproject?

Schroom niet, maar mail naar info@reintbrondijk.nl.  Samen komen we er vast uit.