Meedenken

Reint heeft de kwaliteit om in groeps- of projectverband initiatiefrijk mee te denken en mee te praten. Innovatief en creativiteit zijn specifieke kenmerken. Hierbij is het "buiten de kaders" durven te stappen vaak een absolute vereiste.

De vinger op de zere plek leggen en een no-nonsense mentaliteit kunnen een project verder helpen. De ervaringen van Reint in eerdere initiatieven (toen nog in loondienstverband van Rabobank) hebben aangetoond, dat aspecten rond "wonen" snel tot succes kunnen leiden. Het opzetten van een DHZ-makelaardij, de financieringsaanpak van CPO, een nieuw soort groen financiering ontwikkelen. Noem zo maar op. Zeker om met alle betrokken partijen te werken aan verbetering van de woonomgeving is een uitdaging eerste klas.

Met een hands - on mentaliteit heb je met Reint een serieuze partner in projecten die betrekking hebben op alles wat maar met wonen en leefbaarheid heeft te maken. Denk hierbij vaak een combinatie met bijvoorbeeld "duurzaamheid" , scholing (theorie en praktijk). De actuele benadering van de krimpproblematiek, aardbevingsangst, de problematiek van woningbouwcorporaties. Onderwerpen te over!

Wanneer Reint zich ergens in vastbijt, is de inzet meer dan 100%.