Trainen

Reint heeft jarenlange ervaring met kennisoverdracht en de afstemming van onderwijs en praktijk, door o.a. met grote regelmaat les te geven bij de Hanzehogeschool te Groningen. En door workshops en trainingen te verzorgen voor o.a. de Rabobank organisatie. Enthousiast de theorie...

Lees meer
Lees meer

Spreken

Als inleider wordt een onderwerp scherp op de kaart gezet. Afhankelijk van de vraagstelling, kan in een sessie specifieke kennis worden meegegeven. De diversiteit in onderwerpen, maakt een brede inzet mogelijk.

Vaak ligt er een relatie met wonen, duurzaamheid of financien....

Lees meer
Lees meer

Verbinden

Binnen het grote netwerk van Reint ligt zijn kracht in het tot elkaar brengen van partijen. Zowel vanuit de publieke sector alsook uit de private hoek.

Deelnemers in samenwerkingen hun eigen meerwaarde laten herkennen. Door samenwerking wordt sneller iets gerealiseerd en...

Lees meer
Lees meer

Meedenken

Reint heeft de kwaliteit om in groeps- of projectverband initiatiefrijk mee te denken en mee te praten. Innovatief en creativiteit zijn specifieke kenmerken. Hierbij is het "buiten de kaders" durven te stappen vaak een absolute vereiste.

De vinger op de zere plek leggen en...

Lees meer
Lees meer